Website beheer

OPVOLGEN EN UP TO DATE HOUDEN

Enkel een website aanmaken is niet genoeg voor een bedrijf. Het is ook noodzakelijk om de gemaakte website up-to-date te houden, aan te passen aan de noden en om de inhoud up-to-date te houden. U kunt het beheer van uw site aan ons toevertrouwen zodat u hier geen tijd aan verliest en kan focussen op uw eigen bedrijf.

case1

ACHTERGROND

Bedrijven die internet zien als een belangrijke zakenpartnerhebben een website die de doelen en doelstellingen belichaamt een ook de eigenheid heeft die overeenkomt met deze doelen en doelstellingen. We bieden de mogelijkheid om in een heel breed gebied zaken te doen met werkzame zakenpartners.

case1

DESIGN

Hoewel de codes alleen zichtbaar zijn achter de schermen, zijn het deze codes die het ontwerp bepaalt dat de deur opent naar de buitenwereld. Het ontwerp is dus enorm belangrijk om klanten aan te trekken!

case1
case1

SUPPORT

Enkele van de zaken waar wij veel belang aan hechten is het verminderen van uw werkdruk en om voor uw professionele ondersteuning te zorgen. We staan altijd voor klaar om u te helpen.

ALLES IS BETER.

Indien u uzelf effectief wilt tonen aan klanten en uw doelgroep via uw site, is het enorm belangrijk om de juiste strategieën te bepalen. We kiezen er dus altijd voor om uw zaak professioneel aan te pakken.

Contact
analize

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

U hebt besloten dat u met ons wilt samenwerken.

Huidige webSite

We zijn er om u te helpen om uw site up-to-date en actief te houden

Sociale media

We zijn er om u te helpen met het bereiken van de beoogde kanalen en om overtuigend te zijn op de sociale media.

Ontwerp

Wij bieden hulp bij het uitwerken van uw idee, ongeacht het ontwerp dat u wenst.

Communicatietaal

Wij zijn er om u te helpen bij het opstarten van een geschikt communicatiekanaal tussen uw bedrijf en uw doelgroep.

Analyse van concurrenten

We staan klaar om uw ratio's te analyseren en om u te blijven helpen om de meest vernuftige strategieën en oplossingen te ontwikkelen.

Klanttevredenheid

Wij zijn er om u te helpen bij het aanbieden van een goede klantenservice en klanttevredenheid te verzekeren.

© Copyrights Newdem.nl